make sense holland - een nieuw begin

Een nieuw begin

Een nieuwe dag, een nieuwe kans. Inderdaad… Nieuwe dingen zijn altijd spannend.

Maar onze nieuwe locatie is iets waar we vanuit Make Sense Holland wel heel erg enthousiast over zijn! Voortaan zullen wij namelijk onze wekelijkse meetings en een aantal van onze workshops organiseren in het Trefpunt Vliethage aan de Rijswijkseweg in Den Haag.

Het is een locatie die is gericht op burgers die samenkomen om de wereld een betere plek te maken en dit sprak ons bij Make Sense natuurlijk enorm aan.

Voor de nieuwe locatie zijn we dan ook van plan om lekker aan de slag te gaan, want bij Make Sense houden we van actie. Naast de wekelijkse meeting zullen we in april bijvoorbeeld beginnen met een gezond en multicultureel initiatief. Elke donderdag voor de meeting zijn we van plan om voor een kleine bijdrage een biologisch vegetarische maaltijd te maken en elke week zullen we een maaltijd uit een andere keuken doen. Zo hopen we mensen samen te brengen uit verschillende culturen en iedereen aan het denken te krijgen over wat gezond eten eigenlijk is.

Uiteraard staan er in 2017 nog allerlei andere spannende dingen in de agenda voor Make Sense Holland.

We gaan nog allerlei interessante workshops organiseren; van Tesla energie tot aquaponics en van chi gong tot geluidsgenezing.

Daarnaast zullen we binnenkort onze producten zoals CBD-olie en onze verzorgende zeep beschikbaar stellen voor het publiek. Deze producten zijn bedoeld om mensen te helpen in het dagelijks leven, maar zullen er ook voor zorgen dat deze beweging een gezonde fundering zal creëren voor de toekomst.

Veel in de planning, maar er is ook al zo veel gebeurt sinds die eerste meeting in Pera Royale!

We kunnen met plezier terugkijken op de leuke workshops en lezingen die we hebben georganiseerd in Rijswijk, maar we zijn vooral heel dankbaar voor de contacten die we hebben gelegd en de mensen die via Make Sense in onze ervaring zijn gekomen. Het zijn tenslotte uiteindelijk wij samen die ervoor moeten zorgen dat morgen een betere dag wordt dan vandaag.

Met veel liefde,

Make Sense Holland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *