groen voer

Maandverslag Make Sense Holland – juli 2017

Stichting Make Sense Holland heeft nu zijn tweede maand als stichting achter de rug en begint steeds meer zijn wortels in de aarde te zetten. Het mag dan misschien zomervakantie zijn, maar we hebben zeker niet stilgezeten.

We hadden een leuke dag met Make Sense op het Laakfestival, daarnaast hebben we een nieuwe tuin om lekker het hele jaar door eten te verbouwen, de ideeën over vrijheid werden besproken in blogs en ook hebben we een preview van de eerste binaural techno uitgebracht op het zijproject Resonate.

Make Sense at Laakfestival

Op 8 juli kon Make Sense Holland voor het eerst zijn collectie van duurzame producten presenteren op een evenement. Er was van alles beschikbaar, zoals organische Roemeense honing, handgemaakte natuurlijke zepen, veganistische organische brownies en nog veel meer.

Uiteraard was er net zoals altijd ook genoeg te doen bij de stand. Zo kon je een massage krijgen, meedoen met de mozaïek workshop of een lezing kijken.

 

Nieuwe tuin in het beheer

Make Sense Holland tuiniert op verschillende plekken in Den Haag en daar is nu weer een plek bijgekomen.

We zijn een nieuw samenwerkingsverband aangegaan met de Lourdeskerk in Scheveningen. Beide partijen zijn erg enthousiast en we zijn hard aan het werk om te zorgen dat we straks het hele jaar door vers eten kunnen oogsten.

Er worden in elk geval leuke plannen gemaakt om te zorgen dat dit straks één van de gaafste tuinen in Den Haag is, dus we houden je zeker op de hoogte!

Geplaatst door Make Sense Holland op vrijdag 4 augustus 2017

Het ritme komt erin

Er is steeds meer te doen bij Make Sense Holland en dat is ook terug te zien in de agenda.

De wekelijkse activiteiten van Make Sense Holland beginnen steeds meer op gang te komen en we hebben dan ook voor iedereen wel iets.

Zo hebben we nu elke week een filmavond met educatieve films over allerlei verschillende onderwerpen. Met films als The Truth About The Great Muammar Gadaffi en The Choice Is Ours (van The Venus Project) kwamen er allerlei verschillende onderwerpen aan bod die allemaal bedoeld zijn om ons bewustzijn te verbreden.

Ook is er nu elke maand Tai Chi & Chi Gong voor iedereen en uiteraard hebben we de hele maand lekker eten geserveerd met altijd ook wat uit eigen tuin.

Neem even een kijkje in de agenda van volgende maand als je wilt weten wat er nog meer te doen is.

 

Making media

Er is weer ook van alles uitgebracht bij Make Sense Holland en we hebben even alles op een rijtje gezet:

Zo werd het concept van vrijheid op allerlei manieren uitgedaagd in de nieuwe blogs. Bekijk hier de blogs over mind control en vrijheid.

Daarnaast heeft het zijproject Resonate een preview van de Binaural Techno van L.D. 50.

Het is muziek gemaakt met 7hz theta binaural beats, een frequentie die bedoeld is om ons in een staat van diepe meditatie te brengen. Daarnaast is het gecomponeerd met #A op 444hz, waardoor #C op 528hz komt, de frequentie die met ons hart zou moeten resoneren.

Ook is er van Copelandia het eerste nummer van de Spirit Bass sessie uitgebracht. Om Mani Padme om, een nummer dat mantra’s combineert met de wondere wereld van EDM.

Beiden zijn gratis te downloaden!

Wil je verder op de hoogte blijven van Make Sense Holland? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief of volg ons op onze social media kanalen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *