Lorena's zepen

Nieuw bij Make Sense Holland, de heerlijke natuurlijke zepen van ‘Lorena’.

Lorena’s zepen zijn met de hand gemaakte zepen bestaande uit plantaardige glycerine van farmaceutische kwaliteit, het beste in reiniging en hydratatie.

Glycerine is geschikt voor zowel gezicht en lichaam, geschikt voor elk huidtype. Deze zepen geven elasticiteit terug aan een vermoeide huid, voor het handhaven van een gezond en natuurlijk weefsel. Regeneratieve eigenschappen van de glycerine zijn het verzachten van symptomen van eczeem, psoriasis, irritatie, roodheid en schilfering.

Lorena’s zeepjes worden bereid volgens traditionele recepten, het selecteren van pure en natuurlijke ingrediënten: ze zijn milieuvriendelijk, organisch, OGM-vrij. De gekozen vegetalen en mineralen worden verkregen door koudpersen.

Deze zepen bevatten waardevolle natuurlijke oliën die gecombineerd zijn met glycerine-eigenschap en produceren de effecten van aromatherapie. Hun natuurlijke pigmenten worden gemengd volgens de principes van chromotherapie. Aroma’s en kleuren hebben betrekking op de energiefuncties van het menselijk lichaam en de chakra’s, waarbij de subtiele aspecten van chromotherapie worden aangepakt.

Exclusief voor Make Sense Holland verkopen wij de zepen voor 10 euro per zeepblok.

Geïnteresseerd?

Mail even naar info@makesenseholland.nl, stuur even een bericht op Facebook of houd de site in de gaten voor de webshop die er aankomt!

 

Lorena Ometto

Naturopath

Gewicht zeep: 100gr

Made in Italy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *